Applikationsansvarig Agresso HSB - Stockholm


Job Description

Applikationsansvarig till HSB Stockholms IT & Utvecklingssektion
I denna operativa roll ansvarar du för applikationer inom ekonomi. Du kommer ha ett nära samarbeta med kollegor inom systemförvaltningen och verksamheten. Applikationerna som förvaltas används av både interna och externa kunder och du deltar i projekt med dessa runt utveckling och förändringar. Det är ditt ansvar att utvärdera samt genomföra de åtgärdsförslag som framkommer och beslutas inom systemförvaltningen, och att löpande och ge information inom ditt område till alla berörda funktioner.

Rollen ingår i teamet Systemförvaltarna inom HSB Stockholm, som idag består av Applikationsansvariga och Förvaltningsledare. Förstnämnda fokuserar på att lösa och förbättra IT-stödet efter våra kunders behov i det dagliga arbetet, medan Förvaltningsledarna arbetar med de strategiska frågorna och styrningen av systemförvaltningen.
Du ansvarar för drift, teknikstöd, övervakning, behörighetshantering och agerar 2:a support under respektive applikations hela livslängd samt medverkar i beslut om introduktion och avveckling. I rollen ingår också att initiera utbildningsaktiviteter vid nyintroduktion eller versionsändringar. Du ansvararför att följa med den tekniska och marknadsmässiga utvecklingen inom området våra applikationer används.
Inom HSB Stockholm arbetar vi enligt affärsmässig systemförvaltning (pm3), detta för att driva och förvalta systemen utifrån organisationens verksamhetsplaner.
Desired Skills & Experience

Kvalifikationer
• Akademisk utbildning inom IT eller ekonomi
• God erfarenhet av ekonomisystem, mycket meriterande med kunskaper från Agresso
• Önskvärt med kunskaper i SQL

Personliga egenskaper
Du är ansvarsfull, självgående och har god förmåga att slutföra saker. Det är även viktigt att du är pedagogisk, strukturerad och gärna samarbetar med andra människor.

På HSB Stockholm verkar vi för att våra fem kärnvärderingar; Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan. Det ska genomsyra vår verksamhet och att vi uppfattas som en medlemsägd organisation.
Apply Now - Resume or CV with Job Post Title
Email: jobs@aarenconsultants.in
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...