Konsulter med erfarenhet inom rörelsekapitaloptimering och operationell omstrukturering Ernst & Young - Stockholm


Job Description

Transaction Advisory Services (TAS) är ett av fyra affärsområden inom Ernst & Young och arbetar med att vägleda klienter till beslut när det gäller hantering av kapital och transaktioner. Inom TAS finns gruppen Restructuring, som fokuserar på rådgivning till företag med finansiella och operationella problem, förbättring av rörelsekapital samt cash flow management. Klienterna inkluderar ledande private equity-fonder, internationella storbolag och banker, liksom stora och medelstora företag.

Vi befinner oss i en expansionsfas och söker därför drivna personer med 3-8 års arbetslivserfarenhet inom rörelsekapitaloptimering och operationell omstrukturering.
Desired Skills & Experience

Du är ekonom och/eller civilingenjör med mycket goda studiemeriter. Du har arbetat som managementkonsult, investment professional eller haft en för denna tjänst relevant linjebefattning. Du kommer att få en nyckelroll inom ett strategiskt tillväxtområde i en etablerad konsultorganisation. För rätt person finns mycket goda förutsättningar för en brant utvecklingskurva och snabb karriär.

Arbetet sker i en utmanande och utvecklande miljö med uppdrag som ställer höga krav på kvalitetskänsla, arbetskapacitet och förmåga att arbeta under tidspress. Du har mycket god analytisk förmåga, ett stort engagemang och förmågan att driva projekt självständigt.

Du kommer att vara baserad i Stockholm och resor i tjänsten inom och utom Sverige förekommer.
Apply Now - Resume or CV with Job Post Title
Email: jobs@aarenconsultants.in
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...